• Introductie
  • Websites
  • Logo's
  • Posters
  • Flyers
  • Newsletters
  • Photography
  • Contact

Welkom bij DiGiSymbol.

Mijn naam is Jaqueline van de Weijer. Welkom op mijn digitale CV.

Met vele jaren ervaring in de IT sector zie ik nu kans een nieuw pad in te slaan. Wat eerst als een hobby begon is uitgegroeid tot een grafisch ontwerpen. Het maken van websites voor vrienden en familie groeide uit tot het krijgen van opdrachten van particulieren en een aantal MKB bedrijven. In mijn vrije tijd heb ik samen met mijn man voor een aantal opdrachtgevers websites ontworpen, die wij tevens, al jaren lang, ook voor hun beheren.

Elk bedrijf moet zijn product of dienst bekend kunnen maken of vorm kunnen geven. Gaat het nu om het maken van een interne nieuwsbrief, uitnodigingen voor bijeenkomsten, maken van foto's tijdens die bijeenkomsten, het maken van posters of ander promotioneel materiaal die naar de drukker moeten? U hoeft maar te vragen en bij mij beginnen direct ideeën te vormen.

Mijn aanpak is een persoonlijk (doch zakelijk) niveau. Bij elke opdracht neem ik eerst een kijkje in de keuken om een goed gevoel te krijgen over de opdrachten. Op deze manier kan ik ook ideeën opdoen en luisteren naar de wensen van de klant.

Ik nodig u uit een kijkje te nemen in mijn keuken. Via het menu hierboven kunt u meer lezen over de opdrachten die ik al eerder uitgevoerd heb.
Ik help u graag verder met vragen en/of opmerkingen.

Dank voor uw aandacht en veel plezier op mijn website,

 

Jaqueline van de Weijer

Webdesign.

Ongeveer 15 jaar geleden startte mijn man zijn eigen bedrijf Bulletin Board Service. (een Bulletin Board is de voorganger van Internet).

In mijn vrije tijd help ik Bulletin Board Service (BBS) bij het grafisch vormgeven van de websites. De meeste sites worden ook door BBS beheerd.

Belangrijkste punt voor de klanten van BBS is dat hun website de juiste doelgroep bereikt en informatie verstrekt die zij verwachten.

Hier een aantal voorbeelden, klik op de site om naar de URL te gaan.

CB Advice Fysio Beusen en Foudrain

Autobedrijf Ko Lelieveld Birkana

Golden Rock Regatta Karike's Sieraden

Windward Adventures Caribyacht

De Weijerij Fysio Fitness Franssen

UwFotos.nl Persoonlijke website Merit Amoun

logo ontwerpLogo's

Wat betekent een logo voor u?
- een introductie van uw bedrijf?
- het gezicht van uw bedrijf?
- een kenmerk of erkenningspunt?
-uw beeld over uw bedrijf?

Een logo kan veel zeggend zijn, maar moet vooral kenmerkend zijn.

Sommige logo's worden productafhankelijk gemaakt, anderen weer als icoon die de kern van het bedrijf toont. Maar boven alalles is een logo heel erg persoonlijk. Het bedenken van een logo is niet simpel, graag help ik u daarbij.

 

digisymbol
Ontworpen door Jaqueline van de Weijer.

 

Posters

Met posters en advertenties is uw doel om een breed publiek op zijn minst nieuwsgierig te maken naar uw bedrijf/product.
Dat men de moeite doet om naar uw site te gaan of met u contact op te nemen.

Advertenties

Reclame maken is voor velen essentieel. Een goede indruk maken en opvallen? Wat spreekt uw klant het meeste aan? Wie is uw doelgroep? Misschien wel de belangrijkste punten bij het adverteren is bij de juiste mensen de wel bekende gevoelige snaar raken.

adverterenreclame

Hier voorbeelden van Posters, 1 gemaakt voor een activiteitencommissie van een basisschool en de andere voor een zeilevenement in de caribbean.

Golden Rock Regatta Activiteitencommissie De Wilderen

Flyers

Voor de Golden Rock Regatta is een Engelstalige Flyer gemaakt die verspreid wordt in Nederland, St. Maarten, St. Barths, St. Eustatius, Anguilla, Amerika, Duitsland en België. Samen met mijn vader en een team vrijwilligers organiseren wij jaarlijks de Golden Rock Regatta die plaats vindt rondom 16 november. Voor meer over de Golden Rock Regatta kunt u op de website kijken. Jaarlijks reis ik af naar de Caribbean waar ik tijdens de Regatta administratief en organisatorische ondersteuning geef. Daarnaast beheer ik de website en maak ik alle foto's die gebruikt worden voor promotie materiaal die tevens ook door mij ontworpen is.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een van de vele ontwerpen die ik gemaakt heb voor de Golden Rock Regatta Flyer.

Flyer Golden Rock Regatta

 

Nieuwsletters

Voor BM Catering (Buffet.nl) wordt er maandelijks een nieuwsbrief gemaakt. De teksten worden aangeleverd, een themafoto wordt gemaakt voor de koptekst. Met kleine verschillen, maar toch niet storend. Hierboven een tweetal voorbeelden.

De nieuwsbrieven worden ook op de website van BM Catering geplaatst.

BM Catering

 

Fotografie

Fotografie is een passie.

Voor veel van mijn projecten maak ik zelf foto's. Ook maken mijn man en ik foto's op bruiloften, evenementen, feesten en/of bijeenkomsten.
Op onze website UwFotos.nl kunt u een indruk krijgen van deze foto's. Ook bewerken wij foto's, achtergronden veranderen of aanpassen. De details er uit lichten met meer kleur, etc.

Neem snel een kijkje op www.uwfotos.nl.

Fotografie

Contact

Mijn huidige functie bij Brabantia is Helpdesk medewerkster. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met grafisch vormgeving. Hier wil ik mij meer in gaan profileren. Heel graag wil ik mijn kennis op dit gebied verder uitbreiden. DiGiSymbol is geen bedrijf, zie het maar als een Alias of een Lijfspreuk.

Met mijn IT achtergrond en ervaring kan ik mij snel softwarepakketten eigenmaken. De basis kennis van Adobe CS3 is al aanwezig. In de wereld van de IT is het belangrijk goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Dat is dan ook de reden dat ik dit werk zo graag met en voor anderen wil doen.

Wilt u meer weten?


Mail mij op: jaqueline@digisymbol.nl